Inzetbaarheid

Wij helpen u de inzetbaarheid van u en uw medewerkers te vergroten.

Meer dan ooit is het van belang dat organisaties en werknemers volop investeren in inzetbaarheid en in gezamenlijke verantwoordelijkheid. We moeten langer doorwerken en het werk zelf wordt steeds ingewikkelder. Inzetbaarheid verschaft mensen vitaliteit en houvast in een tijd waarin men steeds minder zekerheid kan ontlenen aan een vaste baan. Inzetbaarheid biedt organisaties vitale werknemers die optimaal functioneren.

Ad Fontes Loopbaaninspiratie heeft een programma ontwikkeld dat volledig is gericht op de duurzame inzetbaarheid van u en uw arbeidskrachten. Wij stellen u in staat om zelf de regie over uw loopbaan en die van uw medewerkers te krijgen. De volgende vragen komen hierbij onder meer aan bod:

 • Waar ligt uw kracht?
 • Welke bagage heeft u in uw leven vergaard en hoe kunt u die in uw loopbaan inzetten?
 • Waar kunt en wilt u uzelf verder ontwikkelen?
 • Wat betekent dit alles voor het werk dat u doet?
 • Hoe kunt u van (nog) meer toegevoegde waarde voor de organisatie worden?

We noemen dat Expeditie Loopbaan: een spannende expeditie gericht op de ontwikkeling van uw eigen loopbaan en die van uw werknemers, en duurzame inzetbaarheid!

 • Workshop Get Fit
  Middels de workshop ‘Get Fit’ laten wij u kennis maken met de 7 sleutels van duurzame inzetbaarheid, waarmee wij u een referentiekader bieden waarbinnen u beleidskeuzes kunt maken. Hoe kunnen uw medewerkers zichzelf ‘Fit for the Job’ maken?
 • Training Reisgenoten
  Tijdens deze training krijgt u als leidinggevende de kennis en vaardigheden aangereikt waarmee u het inzetbaarheidsbeleid binnen uw eigen organisatie inhoud en vorm kunt geven.
 • Expeditie Loopbaan
  Wij helpen u middels deze ‘train-de-trainer’ leergang deskundig te worden in het aanbieden van een specifiek loopbaanprogramma zodat u binnen uw eigen organisatie de inzetbaarheid van uw medewerkers sterk kunt vergroten.

U bent van harte welkom voor een gratis oriënterend gesprek.

Reacties zijn gesloten.