Expeditie Loopbaan

Ik ging op reis en ik nam mee…

Ad Fontes loopbaaninspiratie heeft samen met Proqint P&O Professionals de leergang Expeditie Loopbaan ontwikkeld. Wij helpen u deskundig te worden in het aanbieden van een specifiek loopbaanprogramma gericht op duurzame en brede inzetbaarheid van uw medewerker, zodat u binnen uw eigen organisatie de inzetbaarheid sterk kunt vergroten.

Waarom?
We staan aan de vooravond van grote veranderingen op de arbeidsmarkt. Door de vergrijzing zal de uitstroom uit de arbeidsmarkt de komende jaren een veelvoud zijn van de instroom. Langzamerhand wordt er naar alternatieve vormen van beschikbaar arbeidspotentieel gezocht, maar echte antwoorden zijn er nog niet. De vraag die gesteld kan worden is hoe we de duurzame inzetbaarheid van mensen kunnen vergroten. Hoe kunnen we onze medewerkers ‘fit for the job’ houden? Door te investeren in uw medewerkers maakt u uzelf als werkgever aantrekkelijk.

Voor wie?
Voor HR-managers, opleidingsmanagers en trainers.

Hoe?
U kunt deze ‘train-de-trainer’ leergang van 5 dagdelen samen met uw collega’s in-company of bij Ad Fontes Loopbaaninspiratie volgen. Individueel inschrijven is ook mogelijk.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

<< Naar de overzichtspagina van Inzetbaarheid

Reacties zijn gesloten.