Over ons

Ad Fontes helpt u succesvol en van betekenis te zijn in het werk, zodat u geïnspireerd uw professionaliteit gestalte geeft.

Ad Fontes is aangesloten bij:

Het Career Management Institute
Wij beschikken als een van de weinige bureaus in Twente over het Kwaliteitskeurmerk Registerloopbaanadviseur van het Career Management Institute (CMI). Het CMI borgt de kwaliteit van de Register Loopbaanprofessional door middel van een certificering. Voor opdrachtgevers en cliënten betekent dit de zekerheid dat de loopbaanprofessional werkt volgens onafhankelijk getoetste kwaliteitsnormen. Wie voldoet aan de hoge eisen, mag zich Register Loopbaanprofessional (RL) noemen. Anja is sedert november 2012 weer gerecertificeerd. Zij is gecertificeerd op CMI niveau C.

De Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs NOLOC
Voor opdrachtgevers en cliënten betekent ons lidmaatschap van NOLOC de zekerheid dat Ad Fontes zich houdt aan de gedragscode, de klachtenregeling en het privacyreglement. NOLOC is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals met meer dan 2000 leden. NOLOC zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van haar leden en behartigt hun belangen.
>> Lees het klachtenreglement

Enneagram Nederland
Anja Borgman-Heidemann RL
 is Enneagramtrainer bij Enneagram Nederland.  Zij is gecertificeerd Enneagramtrainer Worldwide in de verhalende traditie van Helen Palmer en David Daniels. Daarnaast heeft zij de opleiding Professioneel Meesterschap gevolgd bij Enneagram Nederland.

Stichting Industriële Kring Twente
De stichting Industriele Kring Twente (IKT) is opgericht in 1975 en behoort tot de grootste (fysieke) netwerkorganisaties in Nederland. IKT telt meer dan 1000 deelnemende bedrijven, actief in zowel de maakindustrie als de toeleverende dienstverlening. Daarmee is IKT de spin in het economische web van Twente en in die rol versterkt zij de Twente economie door ondernemers, overheden, kennisinstellingen en andere netwerken met elkaar te verbinden.

Partners
Ad Fontes heeft een goede samenwerking met een paar gerenommeerde bureaus die aanvullend zijn op het aanbod van Ad Fontes en een meerwaarde bieden aan haar cliënten. Dit onder het motto: ‘Het geheel is meer dan de som der delen’. Daarnaast verwijst Ad Fontes u graag door naar kwaliteitsorganisaties die u op andere vlakken verder kunnen helpen.

Opdrachtgevers
Mede dankzij haar samenwerking met uiteenlopende organisaties en opdrachtgevers heeft Ad Fontes Loopbaaninspiratie een groot netwerk in de regio Twente.
>> Fiscale aspecten van loopbaanadvisering 

Resultaten
Ad Fontes is uitgegroeid tot een gerenommeerd loopbaanadviesbureau, dat uitstekende resultaten boekt. Op deze pagina vindt u een greep uit de aanbevelingen van cliënten.

Reacties zijn gesloten.