Partners

Wij werken graag met verschillende partijen samen. In het bijzonder met:

Sasja Abbenhues – SA Consulting

_KA85320Sasja Abbenhues is naast organisatieadviseur en coach ook Lean Happiness Officer. Ze begeleidt organisaties (en individuen) die verder willen groeien. Sasja heeft een technische achtergrond die ze weet te combineren met haar passie voor gelukkige organisaties. Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van (internationale) veranderingstrajecten bij multinationals, met name in Zuid-Amerika. Sasja is in Zuid-Amerika zeer geïnspireerd geraakt door Ricardo Semler, een Braziliaanse ondernemer en CEO van Semco SA, een Braziliaans bedrijf dat vooral bekend staat om “de kapitale kracht van geluk”. Sasja is van veel markten thuis. Door haar achtergrond als organisatieadviseur, haar genoten coachingsopleiding en haar recente deelname aan het Executive Programma  ‘Het Rendement van Geluk’ aan de Erasmus Universiteit, levert zij voor Ad Fontes veel toegevoegde waarde. Daarnaast is Sasja zeer betrouwbaar, collegiaal en heeft zij een hoge kwaliteitsstandaard. Samen met Anja Borgman heeft zij de Michelangelo Jobcraftmethode ontwikkeld. Door deze methode te gebruiken optimaliseren professionals hun job en voelen zich weer happy in hun werk, waardoor zij voor organisaties duurzaam en effectief inzetbaar zijn.

Annet van Laar – Buro van Laar

Annet is GZ-psycholoog (BIG), Lichaamsgericht werkend psycholoog (NIP-lid) en Internationaal Gecertificeerd Communicatietrainer. Zij is sterk in het aanspreken van de authentieke kracht van mensen. Daartoe werkt zij met de verbale en non-verbale communicatie. Zij leidt professionals hierin op met
masterclasses en bijscholingen. Annet is helder, spontaan en denkt altijd mee. Zij heeft eind 2011 een prachtig boek geschreven: “Van binnen weet je alles”, een handboek voor lichaamswijsheid. Het is een praktisch handboek voor de kwaliteiten van het lichaam, die worden weergegeven via de lichaamstaal. Zij is een inspirerende sparringpartner voor Anja en in voorkomende gevallen ook voor cliënten van Ad Fontes.

 

Reacties zijn gesloten.