Resultaten

Jessica Veen, voorheen leerkracht basisonderwijs, nu zelfstandig ondernemer ‘Mirio’:
“Na 22 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, was ik erg toe aan een nieuwe werkomgeving. Maar waar begin je dan, hoe ga je dat aanpakken? Ik kende Anja al van een korte loopbaancursus in groepsverband en ik twijfelde geen moment; zij was dé aangewezen persoon. Anja heeft mij tijdens het outplacementtraject, in een half jaar tijd, veel inzicht gegeven in mijn eigen kunnen. Ze heeft mij vooral leren inzien wat mijn sterke kanten zijn en hoe ik die ten volle kan benutten. Haar methodes om je te begeleiden zijn heel divers, opdrachten zijn soms heel confronterend, maar ook heel open, eerlijk en creatief. Anja weet op een duidelijke, heldere manier je te bereiken, je te inspireren en vooral ook je te motiveren om door te gaan. Door Anja’s begeleiding sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik binnen een half jaar een grote opdracht binnen gehaald die mijn eigen bedrijf een enorme boost heeft gegeven! Ik kan aan een ieder, die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière, Anja van harte aanbevelen.”

Edwin Egberink, trajectcoach Fitis:
“Anja is een professional in haar werk, zet anderen aan tot denken, reflecteren en bewustworden van handelen. Daarbij stelt ze zichzelf ook kwetsbaar en open op. Ze werkt vanuit haar eigen kracht en spirit. Anja biedt ruimte voor een ieder te groeien en ze sluit aan bij de uiteenlopende behoeften. Naast de intervisiemethode reikt ze ook inspirerende opdrachten en werkvormen aan. Naast het werken vanuit de individuele behoeften is Anja in staat om binnen de organisatie te analyseren in hoeverre persoonlijke drijfveren overeenstemmen met veranderende waarden en visie binnen het bedrijf. Dit biedt voor mens en organisatie de uitdaging om met positieve energie het beste uit elkaar te halen.”

Inge Visschedijk, HR-Manager SWB groep:
“Anja is in het kader van een loopbaanoriëntatieproject aan onze organisatie gekoppeld. Naast workshops en individuele gesprekken, volgen er ook nog intervisiebijeenkomsten en individuele coachingstrajecten. Anja is een persoon die de medewerkers na laat denken over waar ze mee bezig zijn in het werk en of dat nog bij ze past. Ze kan in een kort tijdsbestek een vertrouwen bij de mensen wekken, waardoor er een open en veilige setting in het gesprek heerst. Hierdoor behaalt ze goede resultaten en zijn de medewerkers zeer tevreden over haar als persoon en de output. Anja, bedankt voor hetgeen je reeds voor Fitis hebt betekend en ik zie uit naar een voorzetting van onze prettige samenwerking!!”

Ingo Gigengack, voorheen manager financiële zaken Carint Reggelandgroep, tegenwoordig hoofd financiën ROC van Twente:
“Anja heeft mij en mijn collega’s tijdens een meerdaagse communicatietraining op een interactieve, prettige en informele wijze de fijne kneepjes van het communicatie vak bijgebracht. We profiteren nog dagelijks van hetgeen we toen geleerd hebben.”

Reacties zijn gesloten.