Workshop Typisch Jij

Zelfkennis is de grootste gave van een leider.

 

Er is een bepaalde manier van mens-zijn die de mijne is. Ik ben geroepen om mijn leven op deze manier te leven, en niet als nabootsing van dat van iemand anders. Maar dat verleent een nieuw belang aan trouw aan mijzelf. Als ik dat niet ben, mis ik het doel van mijn leven, mis ik wat mens-zijn voor mij betekent. (Taylor, The Ethics of Authenticity)

‘Ken u zelve’ stond op de tempel in Delphi. Succesvolle leiders zijn altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. En vooral ook naar het vernieuwen en verbeteren van zichzelf. Wat voor leider bent u? Deze vraag vraagt om reflectie en verdieping.

In deze workshop krijgt u informatie over de persoonlijkheidstypen, waarover het enneagram zeer bruikbare informatie biedt. Daarnaast geeft dit model informatie over wat uw persoonlijkheidstype betekent voor uw manier van leidinggeven. Wie bent u nou echt? Wat zijn uw ambities? Waar bent u goed in en wat kan uw team maar beter niet van u verwachten? Ook het kennen van uw zwakkere plekken is een krachtig inzicht dat uzelf en uw team krachtiger maakt.

U krijgt een tipje van de sluier opgelicht over welk type u zou kunnen zijn. Het brengt u meer kennis en inzicht over de wijze waarop leiderschap beïnvloed wordt door de verschillende persoonlijkheidstypes. Wij wensen u veel nieuwe inzichten toe in wat ‘typisch’ is voor u en uw leiderschapskwaliteiten.

Hoe?
U kunt deze workshop van een dagdeel samen met uw collega’s in-company volgen. Individueel inschrijven is ook mogelijk.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

<< Naar de overzichtspagina van Talentmanagement

Reacties zijn gesloten.