Sandra, Opleidingskundige

Na 14 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, wist ik dat hier mijn toekomst niet lag. Ik had alleen niet duidelijk voor mezelf wat ik wel graag wilde gaan doen. Via via ben ik terecht gekomen bij Anja voor een oriënterend gesprek. Een week later is mijn loopbaantraject bij haar van start gegaan. Ze heeft mij geleerd hoe ik dichtbij mezelf kan blijven en dat ik vertrouwen moet blijven hebben in mijn eigen persoon.

Via het enneagram ben ik veel te weten gekomen over mezelf als persoon en hoe ik mijn sterke kanten het beste kan benutten. Ik heb het enneagram ook met succes in mijn relatie gebruikt. Wat een ontzettend leuk systeem! Anja heeft veel methodes om je te begeleiden en ze kan heel goed inschatten welke opdrachten bij je passen. 

Ik heb met veel veel plezier het loopbaantraject bij Anja gevolgd. Anja is in staat om een open sfeer te creëren waar je jezelf kunt zijn. Ze geeft je het vertrouwen dat het goed komt, waardoor je vol enthousiasme aan het werk gaat.

Ik kan Anja van harte aanbevelen bij een ieder die een carrière stap overweegt. Anja, nogmaals bedankt!